Somlói borászatunk ültetvényein juhfark, olaszrizling, furmint és kékfrankos fajták dominálnak.
Kizárólag saját termesztésű szőlőből, kézi munkával, limitált mennyiségben készítünk karakteres ízvilágú borokat, sok mineralitással, különleges élményt biztosítva ezzel a borkedvelők számára.
Boraink minden CSEPPje egy történetet mesél a szőlőültetvényeinkről és a bor iránti szeretetünkről.
Van e borászatának / pincészetének különleges storyja, tárgya (díjnyertes, legnagyobb, legszebb, legöregebb stb.), vagy bármi más, amelyet honlapunkon publikálhatunk és amely marketingkommunikációs során felhasználható?
Családunk generációk óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel a Somlón, így a szőlészet és a borászat számunkra igazi életforma. Minden egyes palackban egy darabka múltunk és jövőnk rejtőzik. Büszkék vagyunk a múltunkra, de figyelemmel vagyunk a jövőre is, folyamatosan törekszünk az újításra, de ügyelünk arra is, hogy somlói pincészetünkben boraink megőrizzék a tradíciók és a modern ízek harmóniáját.
Szőlőültetvényeinket odafigyeléssel gondozzuk, hogy a szőlőink a legjobb körülmények között növekedhessenek, csak a legjobb minőségű szőlőt használjuk fel boraink készítéséhez, így biztosítva a kiváló ízélményt. A borkészítés során minden egyes lépést saját kezünkkel végzünk, hogy a lehető legjobb minőséget érjük el borainkban.
Örömmel tölt el bennünket az is, hogy az elmúlt években boraink számos elismerést és díjat nyertek a borversenyeken, ez megerősítés számunkra, hogy jó úton haladunk.
Hisszük, hogy a borok világa összeköti az embereket és emlékezetessé teszi az alkalmakat, törekszünk arra, hogy minden CSEPPben, minden kortyban olyan élményt nyújtsunk, ami felejthetetlenné teszi az együttléteket és örökre megmarad a szívekben.