Kőróka Pince Bor és BBQ egész évben nyitva
A Káli-medencében fekvő családi borászat a szőlő és bortermelés hagyományait újragondolva, a korszerű technológiát az évszázados módszerekkel ötvözve készíti kézműves borait. A szőlőhegy természetes szépségét jól kiegészíti az élő tűz füstös melege, a tűzön készült ételek izgalmas ízvilága. A szép borok jóízű BBQ falatokkal kiegészítve teljesednek ki. Ezért választottuk szlogenünket: BOR és BBQ ! A Kőróka Pince Bor és BBQ éttermében szmókerben sütött, BBQ sültekkel várjuk vendégeinket. A magyar angus marha szegy és nyak mellett csirkemellet, sertés csülköt, és tépett tarját kínálunk. De nem feledkeztünk meg vegetáriánus, valamint glutén- és laktózérzékeny vendégeinkről sem, akik szintén tudnak választani étlapunkról. Leveseink, BBQ húsos fogásaink glutén mentesek, laktóz érzékeny vendégeinknek pedig a szakácsok ajánlják egyes köreket cseréjével a számukra megfelelő fogásokat. A főfogásokat napi levesekkel, házilag készült édességekkel egészítjük ki, egy bőséges ebéd vagy vacsora élményét nyújtva, melyhez saját borainkat, illetve házi szörpöket kínálunk. Akik csak rövid időre térnek be hozzánk, egy lila hagymás, házi zsírral megkent kenyér mellett is végig tudják kóstolni a családi borászat jóféle, zamatos borait
Egész évben várjuk vendégeinket borkóstolókkal, borvacsorákkal, programokkal, emellett lehetőséget nyújtunk családi, baráti, és céges összejövetelek megtartására.